Rüyada kir ovmak

Rüyada kir ovmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kir ovmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, belli düzenlemelerin veya maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kir ovmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavabo ovmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarını ovmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sırt ovmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtını ovmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtını ovmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada sırtı ovmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada tencere ovmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments