Rüyada birinin sırtını ovmak

Rüyada birinin sırtını ovmak huzursuzlukların sona ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kötü noktalara geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, rütbesinin yükseleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtını ovmak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Rüyada sırtını ovmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını ovmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, ümitsizliğe rivayet eder.

Rüyada sırt ovmak yeni kapılar açılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sırtı ovmak bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lavabo ovmak kendisine olan güveninin artacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Rüyada ayak ovmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak ovmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını ovmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments