Rüyada sırtını ovmak

Rüyada sırtını ovmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerinin çok iyi olacağına, başının derde gireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada sırtını ovmak gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Rüyada birinin sırtını ovmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, süzüleceğine alamet eder.

Rüyada sırtı ovmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt ovmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını ovmak yoğun duygular yaşayacağına, kısmetinizin açılacağına yorulur.

Rüyada tarhana ovmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencere ovmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ayak ovmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada bacak ovmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments