Rüyada kınalı kadın görmek

Rüyada kınalı kadın görmek hayırlı terfiler alınacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada kınalı kadın gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada kınalı kadın görmek rızkının da çoğalacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kınalı koç görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Rüyada saçı kınalı görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda kına görmek hatalarını fark edeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ ele kına yakmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Rüyada ayaklarını kınalı görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments