Rüyada saçı kınalı görmek

Rüyada saçı kınalı görmek masrafların altında kalacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına inanılır.

Rüyada saçı kınalı gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada saçına kına sürmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada saçlarını kınalı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Rüyada saça kına yakıldığını görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin saçına kına yakmak işlerin günden güne açılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret eder.

Rüyada saçında kına görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, yeni duygular tadacağına alamet eder.

Rüyada saçlarına kına sürmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Rüyada saçı kınalı görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada saçlara kına sürmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments