Rüyada kına eldiveni takmak

Rüyada kına eldiveni takmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işlerinin duracağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına eldiveni takmak gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kına eldiveni takmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kına eldiveni görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada eline eldiven takmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven takmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada doktor eldiveni takmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada eldiven takmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı eldiven takmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments