Rüyada çok kilolu olmak

Rüyada çok kilolu olmak kazancın artmasına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, az çalışarak çok gezeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada çok kilolu olmak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada kiloduna çiş yapmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kilolu adam görmek rahatının ve gelirinin artacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çok kilo almış görmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek mutluluğunun katlanacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada kilodunda kan görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilonu görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments