Rüyada kıllı burun görmek

Rüyada kıllı burun görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada kıllı burun gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada burun kılını görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada burun kılları kesmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kılını kestiğini görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada burun üstünde kıl görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüyada burun kılları görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kıllarını koparmak bahtının da çok parlak olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments