Rüyada kilitli kapıyı açık görmek

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başarısının düşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada kilitli kapıyı açık gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada açık asma kilit görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada kilidi açık görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada açık kilit görmek kişinin güzel işler yapacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kapıyı kilitli görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıda asma kilit görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments