Rüyada kapıyı kilitli görmek

Rüyada kapıyı kilitli görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalettir.

Rüyada kapıyı kilitli gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalar olabilir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda kilit görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidi sökmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapı açmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments