Rüyada kapıda asma kilit görmek

Rüyada kapıda asma kilit görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, ömrünün de uzun olacağına, hayallerinin söneceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kapıda asma kilit gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada kapıda asma kilit görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma kilit kırmak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma kilit almak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık asma kilit görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma kilit takmak üzüleceğine ve yıkılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments