Rüyada evde sigara içmek

Rüyada evde sigara içmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ticarette ilerleyeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada evde sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada evde sigara içmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle sigara içmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı sigara içmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulmaktadır.

Rüyada keyifle sigara içmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkekle sigara içmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigaraya içmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments