Rüyada arkadaşının tabutunu görmek

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tabutta görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tabutun içinde görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tabutunu görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, başarısının artacağına tabir olunur.

Rüyada tabutta kendini görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments