Rüyada birini kefenlenmiş görmek

Rüyada birini kefenlenmiş görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine inanılır.

Rüyada birine kefen giydirmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada kefenlendiğini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına yorulur.

Rüyada siyah kefenli birini görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, elinin darda kalmayacağına inanılır.

Rüyada babasını kefenli görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kefenle görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, umutlarının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments