Rüyada birini tek göz görmek

Rüyada birini tek göz görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yeni işlere atılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birini tek göz gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada tek gözlü dev görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü balık görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü olmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret eder.

Rüyada birini tek gözlü görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya işaret eder.

Rüyada tek gözü kapalı olmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kapalı görmek büyük zorluklar yaşayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments