Rüyada suda adam boğmak

Rüyada suda adam boğmak işinde itibar edineceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hainlik yapacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada suda adam boğmak gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada suda adam boğmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kediyi suda boğmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fareyi suda boğmak çok yıpranacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda birini boğmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada yılanı suda boğmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada birini suda boğmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments