Rüyada kendini mutfakta görmek

Rüyada kendini mutfakta görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, büyük takdir toplanacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet eder.

Rüyada kendini mutfakta gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Rüyada mutfakta ekmek görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada mutfak yapmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mutfak tüpü görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada mutfak yaptırmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini mutfakta görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada mermer mutfak görmek bir daha kopmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfakta duman görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments