Rüyada eski mutfak dolabı görmek

Rüyada eski mutfak dolabı görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok güzel günler geçireceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada eski mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada eski mutfak dolabı görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada mutfak dolabı temizlemek bazı sıkıntılara düşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalettir.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mutfak dolabı görmek ağız tadının yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak dolabı yaptırmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments