Rüyada kendini mezara gömmek

Rüyada kendini mezara gömmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada anneyi mezara gömmek yüzüne kan geleceğine, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Rüyada mezara bişey gömmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada mezara ekmek gömmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara altın gömmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezara gömmek rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Rüyada mezara gömmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işarettir.

Rüyada mezara para gömmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments