Rüyada canlı insanı mezara gömmek

Rüyada canlı insanı mezara gömmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, geleceğin güzel olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına tabir olunur.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı insan gömmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada mezarda canlı insan görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı adam gömmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı gömmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı bebek gömmek ün salacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceyhun Berk Vural

Selamun aleyküm . Ben dün gece rüyamda bir bebegi kabre koyuyorduk ama amacımız onu gömmek değildi . Kabrin üstüne koyduk ayaklarına biraz toprak attık bebek ağlıyordu. Kabrin yanında kadin ve erkeklerde bulunuyordu bebeğin uzerine beyaz bir çarşaf gerdik sonra beyaz bir ışık oldu ve bebek bu kabirden yükselip bu çarşafı gerdirdi bi anda bebek kayboldu . Sonra bebeği bulmak için bir kapıyı avçtım annemle bizim evin yatak odasıymış hemen kapattım oldukca korkuç oldugu için ben herhangi birşey görmedim fakat rüyada öyle hissettim. Hayır olur İnşallah bu rüyam neye alamettir . Şimdiden allah razı olsun.