Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, işinden çıkarılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini düğün hazırlığında gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada düğün hazırlığını görmek ticaretinin açılacağına, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, yeni iş kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, dedikoduya delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments