Rüyada düğün hazırlığını görmek

Rüyada düğün hazırlığını görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalettir.

Rüyada düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntı yükleneceğine inanılır.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments