Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, gelecekte yüzünün güleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet eder.

Rüyada kızının düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak güç kaybedeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments