Rüyada düğün hazırlığı yapmak

Rüyada düğün hazırlığı yapmak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak canın sıkılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak kötü ve zor günler geçireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına inanılır.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere tabir olunur.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada düğün hazırlığını görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments