Rüyada kendini dar bir yerde görmek

Rüyada kendini dar bir yerde görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini dar bir yerde gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada dar yerde namaz kılmak kara kara düşüneceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye işaret eder.

Rüyada dar bir yerde kalmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini dar yerde görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Rüyada dar yerde kalmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dar bir yerde bulunmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir yerden geçememek işlerinin kötüye gideceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmeye çalışmak işinin ehli durumuna geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerde yatmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments