Rüyada dar bir yerde kalmak

Rüyada dar bir yerde kalmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde kalmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada dar yerde kalmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dar bir yerde kalmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dar asansörde kalmak düşmanından uzak olacağına, güzel bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar yerde yatmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, işinde ustalaşacağına delalettir.

Rüyada dar bir yerde yürümek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada dar yerden geçememek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde uyumak size başarı getirecek adımlar atmanıza, statü atlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments