Rüyada kendini dağda görmek

Rüyada kendini dağda görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, ne yapacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini dağda gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada dağdan koşarak inmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada dağ başında olmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, eşinden yana huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağa kar yağmış görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada dağa çıkarken görmek gönül sızılarının dineceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada dağa çadır kurmak kazalara ve belalara yakın duracağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağa çikmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ kazmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağı seyretmek huzurlu günler geçirileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments