Rüyada dağ başında olmak

Rüyada dağ başında olmak hayatın kolaylaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında olmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada dağ başında ev görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ başında kalmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kişinin geri planda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ başında olmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada dağın başına çıkmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada dağ başında oturmak bereketli ve hayırlı olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada dağ başında kar görmek haksızlık edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments