Rüyada kendi avukatını görmek

Rüyada kendi avukatını görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kendi avukatını gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada erkek avukat görmek onlara çok bağlı olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada kadın avukat görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret etmektedir.

Rüyada avukat cübbesi giymek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada avukat görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Rüyada avukat bürosu görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşamının uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avukatlık cübbesi giymek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Rüyada avukata gitmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments