Rüyada kendini aşağı atmak

Rüyada kendini aşağı atmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada kendini aşağı atmak gördüyseniz:

  • Artık, hangi adımları atarak ilerleyeceğinizi planlayabilirsiniz.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kendini yüksekten aşağı atmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini aşağıya atmak ruhunun dinleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi aşağı atmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada kendini aşağı atmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini aşağıya atmak büyük adımlar atacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birini aşağı atmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı aşağı atmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments