Rüyada kendini alışveriş yaparken görmek

Rüyada kendini alışveriş yaparken görmek hayır duaları alınacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini alışveriş yaparken gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada başkasını alışveriş yaparken görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işarettir.

Rüyada ölüyle alışveriş yapmak aile bireylerinin mutlu olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada nişan alışverişine gitmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle alışveriş yapmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada alışveriş mağazası görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet eder.

Rüyada alışveriş merkezine gitmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments