Rüyada kendine gelin görmek

Rüyada kendine gelin görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor bir duruma düşüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine gelin gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada gelinin oynadığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin kaynana görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deve üstünde gelin görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu ve gelinini görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin başı yapmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinle öpüşmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments