Rüyada oğlunu ve gelinini görmek

Rüyada oğlunu ve gelinini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu ve gelinini gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada oğlunu ve gelinini görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin güveyi görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada gelin ayakkabı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada gelin ayakkabı vermek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada gelin gitmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Rüyada gelinini dövmek parasız kalacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline altın vermek düzeninin sarsılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments