Rüyada yüzü kapalı gelin görmek

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, maddi olarak güç kazanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü kapalı gelin gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada yüzü kapalı gelin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı gelin görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yüzü kapalı birini görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzü kapalı kadın görmek can bulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kapalı erkek görmek kişinin başarılarının artacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret eder.

Rüyada eşini başı kapalı görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı kutu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments