Rüyada gelinin oynadığını görmek

Rüyada gelinin oynadığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına işarettir.

Rüyada gelinin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada gelinin oynadığını görmek kendisini ona adayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada okey oynadığını görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada poker oynadığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulur.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan oynadığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı oynadığını görmek insanlara iş öğreteceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada parkta oynadığını görmek helal kazanca sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments