Rüyada gelinle öpüşmek

Rüyada gelinle öpüşmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bebek sahibi olunacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Rüyada gelinle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Rüyada kendini gelin olarak görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına alamet eder.

Rüyada uzun saçlı gelin görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin olup ata binmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, o işi canlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada gelin adayı görmek düşmanından uzak olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasını gelin görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada geline takı takmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinle tartışmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments