Rüyada gelin başı yapmak

Rüyada gelin başı yapmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin başı yapmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Rüyada gelin başı yapmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada gelin başı yaptırdığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin başı görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelin başı yaptığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet eder.

Rüyada gelin başı yaptırmak onunla yeniden kavuşacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada başına gelin tacı takmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin saçını yapmak maddi olarak çok rahat olunacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments