Rüyada kendi saç kestirmek

Rüyada kendi saç kestirmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, makam edineceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saç kestirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirirken ağlamak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada saçını kahkül kestirmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada başkasının kendi saçını kestiğini görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek boyatmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments