Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bereketin eksileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, adının yayılacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmek ve boyatmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını kestiğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada saçını perçem kestirmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments