Rüyada saçı kesilirken görmek

Rüyada saçı kesilirken görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, itibar edineceğine delalettir.

Rüyada saçı kesilirken gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda özel hayatınızda ilişkileriniz gelişebilir.

Rüyada saçların kesilmesini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yönetici olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kesildiğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının küt kesildiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçının kesilmesini görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kızının saçının kesildiğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak idealist davranacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments