Rüyada kel birini uzun saçlı görmek

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek kazancının da azalacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kel birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Rüyada saçını kel görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının tepesini kel görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kel saç görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı olan birini kel görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kel adamı saçlı görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulur.

Rüyada saçları kel görmek ticaretinin de bozulmayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada saçını kel kestirmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments