Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak sabit geliri olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işarettir.

Rüyada parmağında yüzük takmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak söz ve yetki sahibi olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, karşılığını bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments