Rüyada kendi özel bölgesini görmek

Rüyada kendi özel bölgesini görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi özel bölgesini gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada özel bölgede kıl görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada özel bölgeyi görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalettir.

Rüyada özel bölge temizlemek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Rüyada özel bölgeyi traş etmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments