Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada kadın özel bölgesi görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kadın özel bölge görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kadının özel bölge görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının özel bölgesini görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin özel bölgesini görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi temizlemek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada özel bölgeyi görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments