Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek malına gelecek zarara, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada arkadaşının kolunda bilezik görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın kolunda bilezik görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada iki kolunda bilezik görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek şifaya kavuşacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ona kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölünün kolunda bilezik görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments