Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, konuşmaz olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizle veya hayatınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir ya da rutinden sıkılmış olabilirsiniz.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments