Rüyada kendi idrarını görmek

Rüyada kendi idrarını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, maddi sorunlarının artacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet eder.

Rüyada kendi idrarını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada üzerine idrar sıçramak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada idrar testi görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar birikintisi görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kesesi görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık idrar görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada idrar tutmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments