Rüyada idrar tutmak

Rüyada idrar tutmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada idrar tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada idrarını tutmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tutmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ümitlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar lekesi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Rüyada yerde idrar görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil idrar yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi idrarı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet eder.

Rüyada idrarını kırmızı görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments