Rüyada idrar birikintisi görmek

Rüyada idrar birikintisi görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar birikintisi gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada idrar birikintisi görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde su birikintisi görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Rüyada derin su birikintisi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek kazancının düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yerde su birikintisi görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek sermayesini riske etmeyeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Rüyada berrak su birikintisi görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur birikintisi görmek şeref ve rütbeye, kişinin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments