Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada idrara sıkışmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yapılmış idrar görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar görmek ünleneceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayakta idrar yapmak yeni başlangıçlar yapacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin idrarını görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar birikintisi görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına yorulur.

Rüyada kendini idrar yaparken görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments